Villa Blue Lagoon Curacao

 
 
 
 

Locatie

E-mail Afdrukken PDF

Locatie Villa Blue LagoonCuracao is het grootste eiland van de nederlandse antillen, het is zo,n 61 km lang en 5-14 km breed. De villa “Blue lagoon”Ligt in het beveiligde resort Coral estate bij het plaatsje st. Willibrordus aan het rif st marie, ongeveer in het midden van curacao. Het resort coral estate wordt 24 uur per dag bewaakt en zorgt dus voor rust en veiligheid. De villa ligt op het hogere deel van het resort en bied een fraai zeezicht. Coral estate is ongeveer 350 ha groot, waarvan 30% bebouwd en een kustlijn van maar liefst 3 km.

Het resort grenst aan de ene kant aan het binnenmeer salina met de zoutpannen waar de flamingo,s hun voedsel vinden en aan de andere kant aan de caribische zee. De receptie van het resort ligt in het Habitat seaside (coral estate)hotel, dat onderaan het resort is gelegen. Hier is een duikschool aanwezig, waar je na hartelust kunt duiken of je duikbrevet kunt halen. Ook is er een restaurant/bar, en een strand bij het hotel, waar je gebruik van kunt maken.

De supermarkt, golfbaan Blue bay, vliegveld hato zijn op een afstand van 10-20 minuten rijden. De mooiste stranden liggen allemaal op korte afstand, zoals het prachtige daaibooi dat om de hoek ligt bij het resort. De stranden portomarie, cas abou, grote/kleine knip en lagun liggen op 5 a 10 minuten rijden. In zo,n 30 min zit je in het hartje willemstad aan de pontjesbrug, of in de mooie natuurparken sheta boka of christoffelpark. De villa blue lagoon ligt centraal ten opzichten van alles.

Flamingo's op CuracaoVerblijven in villa”Blue lagoon”op coral estate is iets bijzonders. U komt thuis in een leefomgeving die aangename luxe met Caribische natuurpracht moeiteloos met elkaar combineert. Het is volop genieten van de azuurblauwe/turkooise zee, verkoelende zeewind, de prachtige vogels en een betoverende setting. U zult zich er snel thuis voelen.