Villa Blue Lagoon Curacao

 
 

Car rental Michel Curacao

 

Cheaptickets.nl

 

Plattegrond woning

 
 
 
 
 
 

Welkom in de villa Blue Lagoon

Paradijselijk vertoeven in een stukje Hollandse tropen, waar de mensen gastvrij zijn en waar het vrijwel altijd mooi weer is , dit eiland heet Curacao , en daar ligt onze luxe villa de “BLUE LAGOON”.

Circa 20 kilometer ten westen van Willemstad op het indrukwekkende Rif St. Marie aan de zuidwest kant van Curacao is deze prachtige 6-persoons gelijkvloerse villa met privezwembad gesitueerd. Villa “bLue lagoon” ligt in een ruim opgezet resort, dat 24 uur per dag bewaakt wordt.Dit luxieuze resort wat  Coral estate genoemd wordt biedt rust, ruimte en veiligheid. Op het aangrenzende binnenmeer verblijven prachtige flamingo”s die in het water hun voedsel zoeken.

De villa Bue lagoon dankt zijn naam aan de fel blauwe kleur die de villa heeft en omdat de mooiste laguns vlak bij de villa liggen zoals daaibooi, portomarie, cas abou en lagun .

Door zijn ligging op een hoger deel van het resort biedt onze vrijstaande, nieuwe,  villa, een fraai zeezicht. De ruim opgezette woning is gebouwd in augustus 2009 naar een ontwerp van Jan des Bouvrie.Vanuit het ruime terras met privezwembad heb je  uitzicht over de caribische zee.Deze 6-persoonvilla is van alle luxe voorzien en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.De villa heeft een grote tuin met speeltuintje, barbequecorner en diverse palapazitjes van ruim 1100 meter die af te sluiten is, dit is ideaal voor kinderen

Dit is echt genieten met de vogelgeluiden van de suikerdiefjes, papegaaien en tropial op de achtergrond.Villa Blue lagoon is een perfecte keus voor een geweldige vakantie.

Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2014 11:57